Mira-Flex a tönkretehetetlen szemüvegkeret.

Számos strapabíró szemüvegkeretet készítenek gyermekek számára, azonban ezek általában nem törhetetlenek. Nagyon erős igénybevétel esetén előfordulhat hogy megsérülnek. Egy aktív gyerek mindennapjai pedig erős igénybevételt jelentenek.

A Miraflex szemüvegkereteket általános használatra, testnevelés órára, focihoz vagy más sporttevékenységhez fejlesztették ki. A szemüvegkeret egyetlen darab rugalmas műanyagból készül, így nem tartalmaz kiálló alkatrészeket, amelyek sérülést okoznának, és szinte bármilyen mechanikai behatásnak ellenáll. Hajlíthatjuk, csavarhatjuk, a Miraflex szemüvegkeret speciális anyagának köszönhetően visszaáll eredeti formájára.

Miraflex6A gyermekek motoros képességei, úgy fejlődhetnek megfelelő ütemben, hogy tökéletesen látnak. A gyermekkori látászavarok és szembetegségek időben történő felfedezése és szakszerű kezelése nagyon fontos! Ennek egyik leghatásosabb eszköze a rendszeres szemvizsgálat és a jó gyerekszemüveg. A gyermekek vizsgálatát Dr. Pusztai Ágota gyermekszemész főorvos végzi.

A Miraflex szemüvegkeret tökéletes a pici babák számára is, mert a műanyag szemüvegkeret antiallergén, így nem okoz irritációt.

A szemüvegkeret több színváltozatban és formában kapható.

Bejelentkezés telefonon: 72/225-200

TOVÁBBI SZEMÜVEGKERETEINK

KÉRJÜK A KERETEKRŐL ÉRDEKLŐDJÖN ÜZLETÜNKBEN